Ravioly plnené bryndzou a špenátom

gloria - bez fotkygloria, 28. februára 2012

Je ľahké kúpiť si ravioly v obchode a doma si ich len uvariť, avšak pre mňa nie je nad to dať si vlastnoručne pripravené Zobraziť celý popisJe ľahké kúpiť si ravioly v obchode a doma si ich len uvariť, avšak pre mňa nie je nad to dať si vlastnoručne pripravené domáce cestoviny...

Suroviny

100 g
1
100 g
100 g
2 stredne veľké




Postup

  1. 1

    Pripravíme si cestovinové cesto. Zmiešame múku, štipku soli a vajíčko, kým sa všetky suroviny nespoja. Zabalíme do potravinovej fólie a dáme do chladničky oddýchnuť.

  2. 2

    Zemiaky ošúpeme a uvaríme. Taktiež uvaríme aj mrazené špenátové listy. Obe vložíme do mixéra, pridáme bryndzu a pomixujeme. Podľa chuti dosolíme. Necháme vychladnúť.

  3. 3

    Cesto vyvaľkáme alebo rozlisujeme na lise na cestoviny, a plníme zmesou. Povaríme v osolenej vode 7 minút. Môžeme podávať s nastrúhaným syrom.

Diskusia k receptu

baskaba
Robila som ich ako moje prve domace cestoviny, a boli fantasticke... zmizli okamzite :)
eria255
Zelený štvrtok sa blíži,tak nie je na škodu pripraviť niečo takéto mňaam ...ďakujem za typ ;)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia