Ravioly plnené bryndzou a špenátom
Autor receptu: gloria
Je ľahké kúpiť si ravioly v obchode a doma si ich len uvariť, avšak pre mňa nie je nad to
dať si vlastnoručne pripravené domáce cestoviny...
Postup
- Pripravíme si cestovinové cesto. Zmiešame múku, štipku soli a vajíčko, kým sa všetky suroviny nespoja. Zabalíme do potravinovej fólie a dáme do chladničky oddýchnuť.
- Zemiaky ošúpeme a uvaríme. Taktiež uvaríme aj mrazené špenátové listy. Obe vložíme do mixéra, pridáme bryndzu a pomixujeme. Podľa chuti dosolíme. Necháme vychladnúť.
- Cesto vyvaľkáme alebo rozlisujeme na lise na cestoviny, a plníme zmesou. Povaríme v osolenej vode 7 minút. Môžeme podávať s nastrúhaným syrom.