Ravioly plnené bryndzou a špenátom

Autor receptu: gloria

Je ľahké kúpiť si ravioly v obchode a doma si ich len uvariť, avšak pre mňa nie je nad to dať si vlastnoručne pripravené domáce cestoviny...

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si cestovinové cesto. Zmiešame múku, štipku soli a vajíčko, kým sa všetky suroviny nespoja. Zabalíme do potravinovej fólie a dáme do chladničky oddýchnuť.
  2. Zemiaky ošúpeme a uvaríme. Taktiež uvaríme aj mrazené špenátové listy. Obe vložíme do mixéra, pridáme bryndzu a pomixujeme. Podľa chuti dosolíme. Necháme vychladnúť.
  3. Cesto vyvaľkáme alebo rozlisujeme na lise na cestoviny, a plníme zmesou. Povaríme v osolenej vode 7 minút. Môžeme podávať s nastrúhaným syrom.