Raňajková ryža s ovseným mliekom, müsli a lesným ovocím
Foto: ryzasos
Vymeňte klasickú ovsenú kašu za ryžovú a doprajte si dobré a zdravé raňajky. Kašu si môžete pripraviť aj vopred a vychutnať nasledujúce dni Zobraziť celý popisVymeňte klasickú ovsenú kašu za ryžovú a doprajte si dobré a zdravé raňajky. Kašu si môžete pripraviť aj vopred a vychutnať nasledujúce dni na raňajky.
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu premyte v studenej vode.
- 2
V hrnci ohrejte ovsený nápoj a keď začne vrieť, stíšte a pridajte ryžu, varte približne 18 minút.
- 3
Po dovarení odstavte, pridajte žĺtok a cukor a dôkladne premiešajte. Nechajte vychladnúť.
- 4
Podávajte posypané müsli a lesným ovocím.
Tiež ryžová kaša:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu