Foto: babav
Paj z upecenej zltej tekvice.Jestvuje vela variacii tohto tradicneho americkeho kolaca.Tento recept sa mi paci,lebo je jednoduchy a chutny.
8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
45-50 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Vajicka ,sladene kondenzovane mlieko , zmes korenin a pyre pripravene z upecenej tekvice zmiesame a vyslahame .
-
2
Naplnime nim cestom vystlanu okruhlu pajovu misu.
-
3
Upecieme do zlatohneda .Po vychladnuti ho ulozime do chladnicky.Servujeme so slahackou ,alebo zmrzlinou.
uz som isiel pisat ,: where is whipped cream?...sorry uz vidim
taka pie ako ma byt
dakuj
@honestka pod nazvom "krehke cesto na paj".Take sa pouziva najcastejsie.Urob si ho podla receptu,ked nemas moznost kupit hotove.
ked sme sem prisli tak na prvy Thanksgiving nam to urobili a my neznalci sme to mali obavy ochutnat... odvazil sa najmladsi a odvtedy to u nas leti aj mimo oslav a zo sweet potato je tiez bezva!
... a ja najradsej s vanilkovou zmrzkou. MNAMMMM.
je v US nemyslitelny.Ja osobne mam radsej "pumpkin"
v kombinacii s "cream cheese",ale moj syn ma najradsej tento paj.
Upecenu ,bez vrchnej koze rozmixuj na pyre.