Výborný, šťavnatý, krémový, len sa po ňom zapráši...
15 minút
príprava
príprava
30 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Najprv si uvaríme puding aby trochu vychladol.
- 2
Žĺtka vymiešame s cukrom, pomaly pridávame vodu a olej. Postupne aj múku s práškom a sneh s bielkov. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.
- 3
Uvarený puding dávame po lyžičkách do cesta. Pekne sa prepadne do vnútra. Dáme piecť na 160, asi pol hodinky.
- 4
Necháme koláč trošku vychladnúť a natrieme polevu. Tá sa vsiakne do cesta. Ja som nemala práškovú šľahačku tam som ju nahradila šľahačkou v spreji. Dobrú chuť !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu