Foto: uzaska
Toto je jedno z mála jedál, pri ktorom doma nikto nefrfle, že je z rastlinného mlieka :)
10 minút
príprava
príprava
40 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Trúbu predhrejeme na 180°.
- 2
Oba pláty cesta vyvaľkáme na veľkosť plechu. Z litra mlieka (na puding sa mi osvedčilo klasické sójové) a 4 lyžíc cukru uvaríme puding.
- 3
Na cesto naukladáme v 2 vrstvách keksy (používam vegan Petit beurre z Lidla), na ne nasypeme ríbezle, zalejeme to rovnomerne pudingom a priklopíme druhým plátkom cesta.
- 4
Pečieme približne 40 minút, resp. dovtedy, kým nebude koláč primeranej farby.
- 5
Na záver ho môžeme posypať práškovým cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu