Foto: jurovic6
Veľmi chutný recept na bábovku.Mám ho z časopisu Dobré jedlo Okt.2011
45-50 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
(1 hrnček-250ml) ..............V hrnci dáme variť 1 hrnček mlieka s cukrom.Puding/Zl.Klas rozmiešame v zvyšnom mlieku,vlejeme do hrrnca a za stáleho miešania uvaríme hustý puding,ktorý necháme vychladnúť.
- 2
V mise zmiešame preosiatu múku, PDP,cukor,mlieko,olej a vajcia a vymiešame cesto.
- 3
Cesto rozdelíme na tri rovnaké časti.Do jednej časti zlahka primiešame vychladený puding a vylejeme do pripravenej bábovkovej formy.Do ďalšej tretiny primiešame kakao a nalejeme do formy na prvú vrstvu.Nakoniec prilejeme tretiu vrstvu do ktorej nepridávame nič. Po upečení posypeme pr.cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
chutila dobre, len sa mi pri vyklopení rozkiepila.