Veľmi jednoduchý, rýchly a veľmi zdravý recept recept
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
60 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Pstruhy naplníme petržlenovou vňaťou a cesnakom a dochutíme( soľ...)
- 2
Vložíme ich na pekáč ktorí naplníme soľou (soľ zmiešame s citrónovou kôrou, cesnakom ) polovicu dáme na spodok pekáča položíme pstruhy a druhou polovicou zasypeme pstruhy prikryjeme pečieme na 200 C . cca 20min.
- 3
Omáčka: celý cesnak dáme do mažiarika a začneme ho drviť, pridáme šafrán a olivový olej a pomaly šlaháme, stále pridávame olivový olej a nakoniec dochutíme ( soľ, č.korenie)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Nádobka napríklad z mramoru, v ktorej sa pomocou piestika drvia suroviny.