Foto: hacaj
Chutné raňajky plné bielkovín vhodné do objemu pre kulturistov
2-3
porcie
porcie
2 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky suroviny hodíme do mixéra a mixujeme pokial hmota na palacinky nieje bez drobiek vločiek.
- 2
Troška potrieme teflónovú panvicu olejom a lejeme hmotu podla potreby. Ja robievam vždy troška tenšie aby mi vyšli 2-3 palacinky
- 3
Opečieme ako normálnu palacinku, treba ju aj otočiť. Hotovú palacinku ochutíme podla chuti. Ja mám rád kombinácie banán + kakao, džem + banán + kakao, nutela + banán
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu