Prirodné rezne s pečiarkami

peter64 - fotkapeter64, 17. apríla 2010

Pridávam ďalšie recepty nielen pre hubárov a tých čo majú radi huby.

Suroviny

4 ks
12 ks
4 ks
4 ks
80 g
1 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Na jednej panvici opečieme rezne posypané soľou a mletou červenou pálivou paprikou. Na druhej panvici opečieme šunku,salámu a pokrájané huby.

  2. 2

    Opečené prílohy uložíme na opečené rezne a porcie obložíme uhorkami, kápiou a cibuľou. Podávame zo zemiakovou kašou.

Diskusia k receptu

honestka
peter aka huba je peciarka, vola sa to aj inac? dakujem...
peter64
Pečiarka je huba táka istá ako je šampiňón ale rastie v lese.
evanaaa
Pečiarka a šampiňon sú dva názvy pre jednu hubu,tak ako píše Peter64,jedna umelom pestovaná a druhá z prírody.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia