40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vodu a cukor uvaríme na sirup. Do vychladnutého prilejeme rum.
- 2
Maslo, žĺtky, kakao a 250 g práškového cukru vymiešame do peny. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, zašľaháme doň 50 g práškového cukru a vanilkový cukor. Sneh zľahka vmiešame do kakaového krému.
- 3
Oblátku potrieme krémom, na krém poukladáme v studenom sirupe namočené piškóty, na to navrstvíme druhú dávku krému.
- 4
Postup opakujeme, pokiaľ máme krém, potom prikryjeme druhou oblátkou. Polejeme čokoládovou polevou a po stuhnutí narežeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu