Foto: niks
6
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Celé vajcia vyšľaháme s cukrom do peny.Pridáme múku, kakao ,kyp.prášok, olej a premiešame. Vylejeme do formy vystlanej papierom na pečenie a pečieme.
- 2
Keď máme cesto upečené dáme ho vychladiť a pripravíme si plnku.
- 3
PLNKA: Vyšľaháme si 2 šľahačkové smotany, aj stužovače šľahačky.Do vyšľahanej smotany pridáme pudingy bez varenia Créme Olé Dr.Oetker vanilková príchuť, vanilkový cukor, práškový cukor a tvaroh.Vznikne nám poriadne tuhý krém,ktorý môžete použiť aj na poschodovú tortu.
- 4
Ja som robila piškótu na plechu,tak som si ju rozdelila na 3 časti. 1.plát som natrela plnkou,priložila naň druhý,na druhý som tiež dala plnku,prikryla tretím a na vrch som dala trochu plnky a poliala čokoládou.
- 5
Dáme do chladničky stuhnúť,aby dosta lepšiu chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu