Foto: rajcinka
Roztomilé sladké prasiatka som robila na príležitosť posedenia pri chrumkavej prasačinke pre potešenie hostí.
Postup
-
1
Všetky suroviny zmiešame, naplníme košíčky a pečieme cca 15-20 minút na 180 C.
- 2
Potom si pripravíme ružovú marcipánovú hmotu: 150 gramov práškového cukru, 200 gramov bielej čokolády, 1 balenie cukríkov marsmalow, 1 čajová lyžička masla, 3 čajové lyžičky smotany 33%, 1 čajová lyžička likéru.
- 3
Nad parou roztopíme čokoládu, potom pridáme cukríky. Postupne pridávame cukor a ostatné prísady. Podľa farby doplníme farbou na potraviny a vypracujeme na doske. Vykrajujeme kolieska a podľa fantázie urobíme prasiatka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu