Poriadna fazuľovica s kapustou

redakcia - fotkaredakcia, 22. januára 2010

Suroviny

1,25 kg
150 g
2 PL
1 ks
0,5 l
300 ml
30 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Deň pred varením fazuľu umyjeme a v čistej vode ju necháme namočenú do nasledujúceho dňa. Potom ju uvaríme spolu s klobásou alebo údeným mäsom domäkka.

  2. 2

    Na oleji upražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a pridáme k nej kyslú kapustu. Podľa potreby kapustu podlievame vodou. Keď je mäkká, pridáme ju k fazuli. Trochu spolu povaríme a osolíme.

  3. 3

    Pred dokončením prilejeme smotanu, do ktorej rozhabarkujeme hladkú múku a sladkú červenú papriku.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: