Foto: baboja
Rozhodla som sa aj ja prispieť oblúbeným koláčom mojho syna.Už si nepamätám,odkial ho mám,len viem,že ho robím často.Je to taká vďačná rýchlovka.
25
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
15-20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Suroviny na cesto spolu zmiešame,vylejeme na vymastený a vysypaný plech a upečieme.Upečený popicháme na husto opakom varešky.
-
2
Kým sa cesto upečie,pripravíme si polevu.Rozpustíme si maslo,a nie celkom do horúceho primiešame ostatné suroviny.Ja si cukor,kakao a puding zmiešam spolu,aby sa mi neurobili hrudky.Dobre vymiešame.
-
3
Ešte teplý kolac polejeme polevou a necháme vychladnút.ˇ
Diskusia k receptu