Foto: celero
Rýchla, chutná a zdravá polievka.
4-6
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na olivovom oleji opražiť očistenú a pokrájanú šalotku do sklovita.
- 2
Pridať studenou vodou opláchnutý medvedí cesnak, prikryť pokrievkou a nechať povädnúť (trvá to približne 2-3 minútky).
- 3
Zaliať teplým zeleninovým vývarom a povariť približne 5 minút.
- 4
Rozmixovať ponorným mixérom.
- 5
Ochutiť pretlačeným cesnakom, soľou a čerstvo mletým čiernym korením.
- 6
Podávať s kúskom mozarelly.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu