Podunajské halászlé

Július Dózsa
kuchár hotela Zátoka v Senci, 12. júla 2015 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Podunajské halászléFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
5
porcií
30 min
príprava
120 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Ryby, hlavy a plutvy zalejeme vodou a privedieme do varu. Pridáme ostatné suroviny a varíme do zmäknutia. Vývar precedíme.

  2. 2

    Potom oberieme mäso a spolu so zeleninou prepasírujeme. Do prepasírovanej zmesi vložíme ikry a mliečie a všetko spolu prevaríme. Do hotovej polievky zavaríme očisteného sumca.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist