Podunajské halászlé
Július Dózsa
kuchár hotela Zátoka v Senci, 12. júla 2015
kuchár hotela Zátoka v Senci, 12. júla 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
5
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryby, hlavy a plutvy zalejeme vodou a privedieme do varu. Pridáme ostatné suroviny a varíme do zmäknutia. Vývar precedíme.
- 2
Potom oberieme mäso a spolu so zeleninou prepasírujeme. Do prepasírovanej zmesi vložíme ikry a mliečie a všetko spolu prevaríme. Do hotovej polievky zavaríme očisteného sumca.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu