Foto: silvinuska6
Táto plnka je skvelá a vhodná ku všetkým možným receptom.... my ju najčastejšie robíme k pečenému kurčaťu a ryži
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vezmeme si cibuľku nakrájame na drobne kúsky a na panivici s olejom ju dáme pražiť do zlatista ....medzitým si nakrájame rožky alebo žemle na kocky
- 2
Do misky si dáme nakrájane rožky potom vajíčka (koľko rožkov toľko dávam aj vajíčok ) pridáme opraženú cibuľku, nadrobno nakrájanu petržlenovú vňať, korenie (môžete si tam pridať podľa chuti ešte čokoľvek šampiony, masko, pečeň ) ...rozmiešame
- 3
Vezmeme sačok alebo foliu zatočíme na rolku a dáme variť do hrnca s vodou cca 20 minut z každej strany záleži od velkosti
- 4
Po uvarení vyberieme a nakrájame dobrú chuť prajem :-D
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Láskavo opravte, aby čitatelia nemysleli, že ste prepadli zo slovenčiny!
miešali sme ešte do nej kuracie pečienky a sádlo zomleté na jemno.Ale nie každý rád pečeň.Recept si pre istotu uložím.Ďakujem
@delfin , v akých vodách si doteraz plával? Nevyhnali ťa z nich veľryby, alebo si sa zaregistroval len kvôli kritizovaniu (1.6) ? tak vedz, že takých tu nemáme v láske.