Táto plnka je skvelá a vhodná ku všetkým možným receptom.... my ju najčastejšie robíme k pečenému kurčaťu a ryži

4
porcie
15 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
4 ks
3 ks
1 dcl




Postup

  1. 1

    Vezmeme si cibuľku nakrájame na drobne kúsky a na panivici s olejom ju dáme pražiť do zlatista ....medzitým si nakrájame rožky alebo žemle na kocky

  2. 2

    Do misky si dáme nakrájane rožky potom vajíčka (koľko rožkov toľko dávam aj vajíčok ) pridáme opraženú cibuľku, nadrobno nakrájanu petržlenovú vňať, korenie (môžete si tam pridať podľa chuti ešte čokoľvek šampiony, masko, pečeň ) ...rozmiešame

  3. 3

    Vezmeme sačok alebo foliu zatočíme na rolku a dáme variť do hrnca s vodou cca 20 minut z každej strany záleži od velkosti

    Plnka - obrázok 3
  4. 4

    Po uvarení vyberieme a nakrájame dobrú chuť prajem :-D

    Plnka - obrázok 4

Diskusia k receptu

rulik
výborný nápad, nabudúce vyskúšam, to by sa dalo použiť miesto knedle
tiginko
aj ja robievam s pečienkami... a bábovkovej forme pečiem, skús @silvinuska6 , nebudeš viac motať do igelitky :-)
irenaw
robievam aj takúto čistú, alebo podľa zásob. do vymastenej jenskej misy dám plnku, na to porcie ochutenej kuraciny a upečiem. máme radi šťavnatú ;-)
rea1
väčšinou ju pečiem v srnčom chrbte. keď robím varenú, natlačím ju do vrecka na tlačenku. ale je to dobrota, u nás vysoko cenená - syn k mäsu, ja s dusenou zeleninou a šalátom. aj na studeno je dobrá.
delfin
Vo vetách chýbajú čiarky, za vetami bodky.
Láskavo opravte, aby čitatelia nemysleli, že ste prepadli zo slovenčiny!
marianne
@delfin dostavas od redakcie nejaky plat? mas to v naplni prace?,ze nam tu robis denne gramaticke okienko. Alebo len tak s pasie,ze sa nudis?...nech vieme..Keby si aj citatelia mysleli,ze prepadla zo slovenciny,co to suvisi s receptom...Je tu 30 000 receptov,chces opravit vsetke,alebo si len vyberas? No mohla by som ta nasmerovat do @raduzkovych alebo @krasomilovych receptov,tam sa vysanti ked chces,ale asi poslu odtial kade lahsie...a necudovala by som sa,zacinas byt otravny.....ludia tu pisu narecim,slengovo,tak ako to citia...niektore recepty su napisane bezchybne so 100 % gramatikou,niektore nie su,ale nikto tu nikoho koli tomu nebuzeruje...ak sa chybicka vludi a stane sa nejaka hrubka,bud sa opravi alebo sa upozorni,ked to uz do oci bije,ale Ty to uz prehanas...
violetacamorova
Je moja oblubena , ale davali sme doma a aj ja davam podla toho co mam niekedy, pecienku z kurata, alebo kusok slaniny, alebo salamu pokrajanu na kocky. Tiez sluzi ako priloha, ale ja ju dokazem zjest len taku samu.
mesiar50
Spravila si velmi chutne vyzerajúcu plnku.U nás sme takúto istú robievali k svadobným hostinám.I keď
miešali sme ešte do nej kuracie pečienky a sádlo zomleté na jemno.Ale nie každý rád pečeň.Recept si pre istotu uložím.Ďakujem
hannah22
velmi chutný recept a robievam ho pravidelne , ked nás je pri stole viac a jedno kurča nestačí, doplním ho plnkou s pečienkou a hned je čo delit, stačí mi krídelko, plnka a zelenina..... tiež sa mi páči inšpirácia od @irenaw... upečenie v jednéj nádobe , vyskúšam.... :))
evanaaa
Robievam plnku podobne, plním ňou, alebo ju robím zvlášť, ako ty, niektoré suroviny obmieňam. Raz mi známa poradila, aby som pečeň ( ak nemám) nahradila pečeňovou paštékou z konzervy, a dalo sa aj tak.
@delfin , v akých vodách si doteraz plával? Nevyhnali ťa z nich veľryby, alebo si sa zaregistroval len kvôli kritizovaniu (1.6) ? tak vedz, že takých tu nemáme v láske.
akajka
robím podobnú, ale v pekáči a počas pečenia polievam šťavou z mäsa




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia