Foto: gordonko
toto muselo byť dobré .... huby u nás jem iba ja , ale Zobraziť celý popistoto muselo byť dobré .... huby u nás jem iba ja , ale po tomto sa zaprášilo bleskovo ....jedli aj tý čo huby vždy odmietajú
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
potrebné suroviny
-
2
vyloupneme nožičku , žampion zovrieme do dlane a opatrne kávovou ližičkou vydlabeme vnútrajšok
-
3
osmahneme cibuli do sklovita a pridáme na kúsky pokrájanú salámu
-
4
pridáme vydlabané zo žampionou a pokrájané nožičky . osolíme , okoreníme peprom aj paprikou
-
5
pridáme a roztopíme tavený syr
-
6
pridáme vajíčka a spravíme praženicu a potom som pridal najemno pokrájaný pór
-
7
touto zmesou naplníme vydlabané hlavičky
-
8
na naolejované dno sklenenej misy dáme predvarené zemiaky , na ne poukladáme naplnené žampiony a na každý položíme plátok slaniny
-
9
zakryjeme a dáme zapiecť do trúby 170°C asi 25 - 30 min. , potom odkryjeme a dopekáme asi 5 minut
-
10
ako prílohu som mal zemiakovú kašu a zemiaky spod žampionú ...chutilo
*****