Foto: jack
Kuracie mäso je u nás top. Ponúkam aj Vám tento dobrý a nenáročný obed.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
2
Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme ml. čiernym korením a na každý položíme plátok šunky, syra a preložíme na polovice. Posypeme mletou červenou paprikou, jemne obalíme v múke a prudko opečieme z oboch strán na troche oleja.
- 3
Pridáme očistené, na štvrtiny pokrájané šampiňóny, podlejeme trochou vody a dusíme 20 minút. Umyté paradajky pokrájame, tvrdé časti odstránime,vložíme k mäsu a krátko podusíme.Pred podávaním posypeme petržlenovou vňaťou.
- 4
Ako prílohu si môžte dať ryžu, varené zemiaky. Mäsko môžte naplniť aj zo samotnými šampiňónmi. Ja som tak urobila pár kúskov pre manžela. Mala som viac mäska a on nemá rád v mäse syr, tak som mu tam dala šunku a šampiňónovú praženicu a zatočila do závitku. Potom som postupovala ako pri tamtom mäsku. Dobrú chuťku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu