Plnené kuracie rezne so šampiňónovou zálievkou

jack - fotkajack, 17. februára 2016
Plnené kuracie rezne so šampiňónovou zálievkou
Foto: jack

Kuracie mäso je u nás top. Ponúkam aj Vám tento dobrý a nenáročný obed.

25 minút
príprava
25-30 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 ks
6 ks
6 ks
 na obaľovanie
200 g
2 ks
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti




Postup

  1. 2

    Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme ml. čiernym korením a na každý položíme plátok šunky, syra a preložíme na polovice. Posypeme mletou červenou paprikou, jemne obalíme v múke a prudko opečieme z oboch strán na troche oleja.

  2. 3

    Pridáme očistené, na štvrtiny pokrájané šampiňóny, podlejeme trochou vody a dusíme 20 minút. Umyté paradajky pokrájame, tvrdé časti odstránime,vložíme k mäsu a krátko podusíme.Pred podávaním posypeme petržlenovou vňaťou.

  3. 4

    Ako prílohu si môžte dať ryžu, varené zemiaky. Mäsko môžte naplniť aj zo samotnými šampiňónmi. Ja som tak urobila pár kúskov pre manžela. Mala som viac mäska a on nemá rád v mäse syr, tak som mu tam dala šunku a šampiňónovú praženicu a zatočila do závitku. Potom som postupovala ako pri tamtom mäsku. Dobrú chuťku.

Diskusia k receptu

monty469
Dobrý recept.Ak niečo ostalo,tak zabaľ a pošli.Kuracinku máme radi.5*
jack
Ďakujem za milé komentáre.
chica114
Mmm...aj ja mam rada kuracinku a tento recept poznám a už som ho jedla a je výborny ;) veľľmi som si na nich pochutila 5*




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia