Tak toto je "Hammer" ako vraví známy tv kuchár v Rakúsku... čo znamená, že super papaníčko...zase nová inšpirácia..
4
porcie
porcie
15-20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rezne osušíme, z oboch strán posolíme a okoreníme. Tenko potrieme parad. pretlakom, položíme na ne plátky syra(tak, aby nepresahoval okraje mäska), rezne zaklapneme.
- 2
Na šunkové plátky poukladáme bazalkové lístky, na to uložíme rezne, zabalíme ich do šunky a spojíme špáradlom.
- 3
Naplnené rezníky opražíme na horúcom oleji asi 15 min. pričom ich stále otáčame. Obmena- naplniť môžeme aj mozarellou a paradajkami a potrieme troškou pesta.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu