Plnené králičie karé a palacinkové mešce (fotorecept)
Autor receptu: eruska25
Karé z králika je najjemnejšie mäsko. Vždy, keď máme králikov, karé vyrežem a pripravím osobitne.
1 porcia |
10 minút príprava |
6 minút tepelná úprava |
Postup
- Zavárala som celé zelené struky. Z nich som 6 - 7 kusov obalila obalila vo švarcvaldskej šunke.
- Do karé ostrým nožom urobíme otvor.
- Naplníme bryndzou.
- Posypeme soľou, korením, cesnakom, potrieme horčicou a tiež zabalíme do švarcvaldskej šunky.
- Na masle pražíme z každej strany - celkovo tak 6 minút.
- Palacinkové mešce:
1. Urobíme si slané palacinky.
2. Pripravíme hubovú praženicu.
3. Na palacinku dáme lyžicu húb, spojíme do tvaru mešca a previažeme pažítkou, ktorú najprv oblanšírujeme, t. j. ponoríme do horúcej vody a hneď do studenej. - Dobrú chuť.