Plnené králičie karé a palacinkové mešce (fotorecept)

Autor receptu: eruska25

Karé z králika je najjemnejšie mäsko. Vždy, keď máme králikov, karé vyrežem a pripravím osobitne.

1
porcia
10 minút
príprava
6 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Zavárala som celé zelené struky. Z nich som 6 - 7 kusov obalila obalila vo švarcvaldskej šunke.
  2. Do karé ostrým nožom urobíme otvor.
  3. Naplníme bryndzou.
  4. Posypeme soľou, korením, cesnakom, potrieme horčicou a tiež zabalíme do švarcvaldskej šunky.
  5. Na masle pražíme z každej strany - celkovo tak 6 minút.
  6. Palacinkové mešce:
    1. Urobíme si slané palacinky.
    2. Pripravíme hubovú praženicu.
    3. Na palacinku dáme lyžicu húb, spojíme do tvaru mešca a previažeme pažítkou, ktorú najprv oblanšírujeme, t. j. ponoríme do horúcej vody a hneď do studenej.
  7. Dobrú chuť.