Plnená roštenka

redakcia - fotkaredakcia, 25. januára 2010
4
porcie
20 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
40 g
80 g
200 g
40 g




Postup

  1. 1

    Odležanú roštenku nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Pripravené plátky naplníme tvrdým syrom a urestovanou kyslou kapustou so slaninou.

  2. 2

    Plátky preložíme a spojíme ihlou alebo špáradlom a pomaly opečieme domäkka.

  3. 3

    Pri podávaní podlejeme výpekom.

Diskusia k receptu

Vymazať
nyja
nejako sa mi hovädzie mäso s kyslou kapustou nehodí :-( a ešte ku kapuste horčica? Ja to urobím naplnené opekaným baklažánom a miesto tvrdého syra použijem nivu. už sa na to teším...
Vymazať
mladucha
mňam, vyzerá to veľmi dobre a určite to dobre chutí, varila som to minulý víkend a chutilo, móc




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia