Plnená celozrnná bageta

redakcia - fotkaredakcia, 18. septembra 2009
Plnená celozrnná bageta
Foto: Pravda

Suroviny

1 ks
400 g
50 g
2 strúčiky
150 g
50 g




Postup

  1. 1

    Bagetu (pečivo) na koncoch zrežeme, vytlačíme striedku (pomôžeme si varechou).

  2. 2

    Syr vymiešame s maslom, pridáme soľ, mleté biele korenie a pretlačený cesnak. Dobre premiešame, pridáme na malé kocky nakrájanú salámu a nakrájané olivy.

  3. 3

    Premiešame a dochutíme. Ak máme syrovú masu riedku, zapracujeme do nej ešte rozmrvenú striedku.

  4. 4

    Pripravenou zmesou naplníme vrecúško a nastriekame ju do pečiva. Zabalíme do fólie, dobre zatočíme aj konce a dáme stuhnúť do chladničky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia