Pizzová roláda

miqiqiqa - fotkamiqiqiqa, 31. októbra 2011
Pizzová roláda
Foto: miqiqiqa

Jednoduchý a rýchly recept :-)

15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
0,200 kg nakrájaná na plátky
1 ks
1 bal
0,200 kg strúhaný
3 ks
 sušená

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky suroviny. Namiesto kečupu som použila 3 paradajky, ktoré som rozmixovala, oregáno, bazalku, štipku soli a lyžičku olivového oleja.

    Pizzová roláda - obrázok 1
  2. 2

    Lístkové cesto som rozdelila na 2 časti a pomúčila pracovnú dosku.

    Pizzová roláda - obrázok 2
  3. 3

    Na rozvalkané cesto som natrela polovicu paradajkovej šťavy.

    Pizzová roláda - obrázok 3
  4. 4

    Na natrete cesto dáme šunku, kukuricu, olivy a syr.

    Pizzová roláda - obrázok 4
  5. 5

    Naplnenú roládu začneme skladať.Najprv jednu stranu a potom druhú stranu.

    Pizzová roláda - obrázok 5
  6. 6

    Roládu plníme na plechu s mastným papierom nie na pracovnej doske aby sme ju zbytočne neprenášali a nepoškodili ju. Roládu otočíme tak aby bol spoj dole, hotové rolády dáme do predhriatej rúry a upečieme.

    Pizzová roláda - obrázok 6
  7. 7

    Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Mňaááááám, dobré, si ty šikulka :-)). Recept si ukladám. Treba to jesť len teplé, alebo chutí aj za studena?
Ďakujem, mne lepšie chutí teplá, ale aj studena je celkom fajn :))
presne takúto robím aj ja :) a teplé to chutí lepšie. Vrelo odporúčam