Pizzová roláda

Autor receptu: miqiqiqa

Jednoduchý a rýchly recept :-)

15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Všetky suroviny. Namiesto kečupu som použila 3 paradajky, ktoré som rozmixovala, oregáno, bazalku, štipku soli a lyžičku olivového oleja.
  2. Lístkové cesto som rozdelila na 2 časti a pomúčila pracovnú dosku.
  3. Na rozvalkané cesto som natrela polovicu paradajkovej šťavy.
  4. Na natrete cesto dáme šunku, kukuricu, olivy a syr.
  5. Naplnenú roládu začneme skladať.Najprv jednu stranu a potom druhú stranu.
  6. Roládu plníme na plechu s mastným papierom nie na pracovnej doske aby sme ju zbytočne neprenášali a nepoškodili ju. Roládu otočíme tak aby bol spoj dole, hotové rolády dáme do predhriatej rúry a upečieme.
  7. Dobrú chuť :)