Pizzová roláda
Autor receptu: miqiqiqa
Jednoduchý a rýchly recept :-)
15 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Všetky suroviny. Namiesto kečupu som použila 3 paradajky, ktoré som rozmixovala, oregáno, bazalku, štipku soli a lyžičku olivového oleja.
- Lístkové cesto som rozdelila na 2 časti a pomúčila pracovnú dosku.
- Na rozvalkané cesto som natrela polovicu paradajkovej šťavy.
- Na natrete cesto dáme šunku, kukuricu, olivy a syr.
- Naplnenú roládu začneme skladať.Najprv jednu stranu a potom druhú stranu.
- Roládu plníme na plechu s mastným papierom nie na pracovnej doske aby sme ju zbytočne neprenášali a nepoškodili ju. Roládu otočíme tak aby bol spoj dole, hotové rolády dáme do predhriatej rúry a upečieme.
- Dobrú chuť :)