Pimientos fotorecept

frezia - fotkaFrezia, 14. júna 2016 17:54
Ďalšie recepty »
Pimientos (fotorecept)Foto: frezia

Pimientos su male spanielske papricky, pouzivane casto na tapas. Aj ked su jemne pikantne, moze sa stat, ze nas niektora prekvapi svojou stiplavostou. Mozu sa opekat na grille, alebo v panvici na troske olivoveho oleja.

2 min
príprava
8 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Postup je uplne jednoduchy. Papricky oplachneme a osusime.

    Pimientos (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    V panvici na troske horuceho oleja oprazame papricky na strednej teplote. Ja som mala na elektrickom sporaku cislo 6, sem - tam prehodime. Mozeme to robit aj na grilovacej panvici.

    Pimientos (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Po necelych desiatich minutach su uz hotove. Posypeme ich hrubozrnnou solou a trocha okorenime. To korenie nemusi byt, ale ja korenim vsetko.

    Pimientos (fotorecept) - obrázok 3
Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist