Pikantný divinový guláš
Jozef Ševčík
šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 3. mája 2015
šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 3. mája 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pokrájané mäso pridáme k cibuľke opra-ženej dozlatista a restujeme, asi po 4 – 5 minútach pridáme červenú papriku, osolíme, krátko podusíme, premiešame, zalejeme vodou, pridáme ostatné suroviny okrem zemiakov a varíme.
- 2
Asi po hodine pridáme nastrúhané zemiaky a dovaríme, kým sa zemiaky úplne nerozvaria, asi ďalších 30 minút a dochutíme. Podávame so žemľovou knedľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.superkorenie.sk/product.php?id_product=57...
Mnohé z nich som ani nevidela a sú zaujímavé. Určite budú chcieť vedieť aj iné varecháčky a varecháči. Odpoviete? Ďakujem.
potravinydomov.itesco.sk/en-GB/ProductDetail/ProductDetail/20020...
soľ /max.20%/, jalovec, bobkový list, šalvia, koriander, zázvor, klinček, chilli,zvýrazňovač chuti...