Pikantný divinový guláš

Jozef Ševčík
šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 3. mája 2015 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Pikantný divinový gulášFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
25 min
príprava
90 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Pokrájané mäso pridáme k cibuľke opra-ženej dozlatista a restujeme, asi po 4 – 5 minútach pridáme červenú papriku, osolíme, krátko podusíme, premiešame, zalejeme vodou, pridáme ostatné suroviny okrem zemiakov a varíme.

  2. 2

    Asi po hodine pridáme nastrúhané zemiaky a dovaríme, kým sa zemiaky úplne nerozvaria, asi ďalších 30 minút a dochutíme. Podávame so žemľovou knedľou.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist