Pikantný divinový guláš
			   Jozef Ševčík
šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 3. mája 2015
		   
		   šéfkuchár reštaurácie Pulitzer U zlatého jeleňa v Bratislave, 3. mája 2015

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Pokrájané mäso pridáme k cibuľke opra-ženej dozlatista a restujeme, asi po 4 – 5 minútach pridáme červenú papriku, osolíme, krátko podusíme, premiešame, zalejeme vodou, pridáme ostatné suroviny okrem zemiakov a varíme.
- 2
 Asi po hodine pridáme nastrúhané zemiaky a dovaríme, kým sa zemiaky úplne nerozvaria, asi ďalších 30 minút a dochutíme. Podávame so žemľovou knedľou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


www.superkorenie.sk/product.php?id_product=57...
Mnohé z nich som ani nevidela a sú zaujímavé. Určite budú chcieť vedieť aj iné varecháčky a varecháči. Odpoviete? Ďakujem.
potravinydomov.itesco.sk/en-GB/ProductDetail/ProductDetail/20020...
soľ /max.20%/, jalovec, bobkový list, šalvia, koriander, zázvor, klinček, chilli,zvýrazňovač chuti...