Pikantné tortily
Autor receptu: podravka
Komerčný recept<br />
Tortilu naplňte kuracím mäsom, kukuricou a paradajkami a vychutnávajte si skvelé pikantné jedlo.
Postup
- Na dobre rozpálenom oleji dozlatista opražíme kuracie prsia nakrájané na rezance. Pridáme mladé cibuľky nakrájané na krúžky a papriku nakrájanú na kocky.
- Pražíme niekoľko minút, potom pridáme zcedenú kukuricu a fazuľu, premiešame, pridáme Ajvar pikant, pasírované paradajky a na miernom ohni varíme ešte niekoľko minút. Podľa chuti osolíme a okoreníme, premiešame a zložíme z ohňa.
- Tortily potrieme pripravenou zmesou a potom ich zrolujeme alebo poskladáme do obdĺžnikového tvaru. Môžeme ich upevniť špáradlom, aby sa neotvorili.
- Hotové tortily dáme ešte na krátku chvíľu zapiecť do sendvičovača a podávame teplé.