Pikantné tortily

Autor receptu: podravka

Komerčný recept
Tortilu naplňte kuracím mäsom, kukuricou a paradajkami a vychutnávajte si skvelé pikantné jedlo.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Na dobre rozpálenom oleji dozlatista opražíme kuracie prsia nakrájané na rezance. Pridáme mladé cibuľky nakrájané na krúžky a papriku nakrájanú na kocky.
  2. Pražíme niekoľko minút, potom pridáme zcedenú kukuricu a fazuľu, premiešame, pridáme Ajvar pikant Podravka, pasírované paradajky Podravka a na miernom ohni varíme ešte niekoľko minút. Podľa chuti osolíme a okoreníme, premiešame a zložíme z ohňa.
  3. Tortily potrieme pripravenou zmesou a potom ich zrolujeme alebo poskladáme do obdĺžnikového tvaru. Môžeme ich upevniť špáradlom, aby sa neotvorili.
  4. Hotové tortily dáme ešte na krátku chvíľu zapiecť do sendvičovača a podávame teplé.