Pikantná pľúcková polievka

redakcia - fotkaredakcia, 9. júla 2009

Suroviny

250 g
40 g
30 g
30 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Umyté pľúcka dáme do vody, pridáme cibuľu, osolíme a uvaríme do mäkka.

  2. 2

    Mäkké pľúcka vyberieme a pokrájame na rezance. Z masti a múky upražíme ružovú zápražku, pridáme papriku, zamiešame a zalejeme vývarom z pľúcok.

  3. 3

    Uvarenú cibuľu prelisujeme do polievky, vložíme pokrájané pľúcka, okoreníme mletým čiernym korením a chvíľku povaríme.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Polievky, Varené, 50 polievok

Diskusia k receptu