Pikantná hydinová zmes
Autor receptu: beani
Tento jednoduchý a hlavne rýchly receptík mám z kuchárskej knihy. Hoci je to pikantná hydinová zmes niekedy vynechávam štipľavú červenú papriku hlavne kôli dcérke.
4 porcie |
30 minút príprava |
60 minút tepelná úprava |
Postup
- Kuracie prsia si nakrájame na tenké pásiky a jemne posolíme. Na panvici orestujeme cibuľu, pridáme mäsko, pokrájanú kapiu, pretlačený cesnak, korenie. Chvíľku opekáme.
Potom pridáme, červenú papriku pálivú (kĺudne môžte nahradiť sladkou), asi 10PL kečupu, a prilejeme trochu vody a dusíme do mäkka.
- Celkom na konci zvyknem ešte pridať strúčik cesnaku- podľa chuti a ak je to potrebné tak zahustíme troškou múky rozmiešanou vo vode.
Zvyknem podávať s ryžou a hranolkami.