Pikantná hydinová zmes

Autor receptu: beani

Tento jednoduchý a hlavne rýchly receptík mám z kuchárskej knihy. Hoci je to pikantná hydinová zmes niekedy vynechávam štipľavú červenú papriku hlavne kôli dcérke.

4
porcie
30 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie prsia si nakrájame na tenké pásiky a jemne posolíme. Na panvici orestujeme cibuľu, pridáme mäsko, pokrájanú kapiu, pretlačený cesnak, korenie. Chvíľku opekáme. Potom pridáme, červenú papriku pálivú (kĺudne môžte nahradiť sladkou), asi 10PL kečupu, a prilejeme trochu vody a dusíme do mäkka.
  2. Celkom na konci zvyknem ešte pridať strúčik cesnaku- podľa chuti a ak je to potrebné tak zahustíme troškou múky rozmiešanou vo vode. Zvyknem podávať s ryžou a hranolkami.