Pestrý zeleninový tanier
Vojto Artz
šéfkuchár spoločnosti Metro, 8. januára 2012
šéfkuchár spoločnosti Metro, 8. januára 2012
Foto: Foto z knihy Kuchárska elita: Vojto Arzt u vás doma
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Zeleninu podľa potreby uvaríme, najlepšie každú extra, aby sme dodržali rozdielny čas varenia. Necháme odtiecť a až teraz ošúpeme. Uchováme v teple.
- 2
V mixéri vymiešame med a limetovú šťavu, olivový olej prilievame postupne, ako keď pripravujeme majonézu.
- 3
Na každý tanier nalejeme zálievku a dôkladne rozotrieme po takmer celej ploche taniera do kruhu. Zeleninu nakrájanú na rôzne tvary rozdelíme na tanier, obložíme zmesou natrhaných šalátov a bylín. Dochutíme soľou.
- 4
Náš tip: Šalát spestria jedlé kvety.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu