Pestrý zeleninový tanier

Vojto Artz
šéfkuchár spoločnosti Metro, 8. januára 2012 12:22
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Pestrý zeleninový tanierFoto: Foto z knihy Kuchárska elita: Vojto Arzt u vás doma
4
porcie

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Zeleninu podľa potreby uvaríme, najlepšie každú extra, aby sme dodržali rozdielny čas varenia. Necháme odtiecť a až teraz ošúpeme. Uchováme v teple.

  2. 2

    V mixéri vymiešame med a limetovú šťavu, olivový olej prilievame postupne, ako keď pripravujeme majonézu.

  3. 3

    Na každý tanier nalejeme zálievku a dôkladne rozotrieme po takmer celej ploche taniera do kruhu. Zeleninu nakrájanú na rôzne tvary rozdelíme na tanier, obložíme zmesou natrhaných šalátov a bylín. Dochutíme soľou.

  4. 4

    Náš tip: Šalát spestria jedlé kvety.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist