Foto: acar
Naša najobľúbenejšia torta.
12
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
60 minút
na 100 °C
na 100 °C
Postup
-
1
Penové pláty: Bielky s cukrom vymiešať nad parou na veľmi hustú penu. Vymiešanú penu vytláčať cez cukrárenské vrecko na papier na pečenie, na ktorom je nakreslený tvar torty. Sušiť v rozohriatej rúre 1 hodinu pri 100 stupňoch.
- 2
Kakaová plnka: Žĺtky, kryštálový cukor a kakao vymiešať nad parou do zhustnutia. Po vychladnutí pridať maslo a znovu premiešať mixérom.
- 3
Penové pláty plniť plnkou cez cukrárenské vrecko.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu