Táto nátierka je pikantnejšia, trochu nezvyčajnejšej chuti, kozí syr, ktorý som si sama vyrobila, a preto som ho aj mohla taký veľmi čerstvý použiť, Zobraziť celý popisTáto nátierka je pikantnejšia, trochu nezvyčajnejšej chuti, kozí syr, ktorý som si sama vyrobila, a preto som ho aj mohla taký veľmi čerstvý použiť, je dosť typickým produktom Blízkeho východu, kozy chovajú aj v severných oblastiach Afriky, preto som zvolila tento názov. Kráľovná zo Sáby bola tiež určitým spôsobom pikoškou.....
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
250 g čersvý tvarohovitý |
|
1 ks veľká |
|
1 ks pikantná stredne veľká |
|
3 ČL |
|
1 ČL |
|
1 KL jemné s čiernym korením |
|
1/4 KL |
|
|
Postup
-
1
Cibuľu očistenú a papriku pokrájame na veľmi drobné kúsky, osolíme, premiešame.
- 2
Kozí tvaroh trošku nahrejeme po dobu asi dvoch minút. pridáme k zelenine a dobre zamiešame.
- 3
Pridáme steakové korenie, dymové ochucovadlo kečup, horčicu a všetko vyšľaháme na ľahkú nátierku.
- 4
Necháme odstáť pri izbovej teplote cca jednu hodinu a potom v chladničke aspoň dve-tri hodiny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Asi som nejaký zaostalý , ale prosím ťa čo to je dýmová aróma ?
že by to bolo ono?
ďakujem , toto som nepoznal. Už budem múdrejší. Skúšal som tlačiť to srdiečko, ale už majú asi fajront.
@iva63 - veľmi pekne ďakujem. @ancicka - tiež veľké dík. Na otázku som odpovedala hore vyššie. @dadabadi - neviem veru, toto je v práškovej forme.Všetkým želám zajtrajší deň plný kuchárskych radostí!
vyskusam tuto kombinaciu.
nie som obyčajný smrteľník. Určite to začadené, začmudené a zakadené nájdem . Najskôr to bude v Košiciach a v okolí.
Prosím ťa, prečo si prestala foťiť. Máš super recepty, no keď ich človek aj vidí , hneď dostane väčšiu chuť sa do toho pustiť. Aj kuchárske knihy bez obrázkov strácajú % na atraktivite. Stačil by konečný efekt . Polepši sa. Čakáme nové dobroty od teba. Držím palce.