Pekelne horúce prekvapenie fotorecept

jody - fotkajody, 18. decembra 2010
Pekelne horúce prekvapenie (fotorecept)
Foto: jody

Diabolsky jednoduché a čertovsky dobré. A zahreje aj snehovú kráľovnú. :-)

5 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

 sušená
 (pamajorán)




Postup

  1. 1

    Na plech rozprestrieme papier na pečenie, potrieme olejom a poukladáme naň nenaklepané rezne z krkovičky.

    Pekelne horúce prekvapenie (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Posolíme, popaprikujeme, pokmínujeme...

    Pekelne horúce prekvapenie (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    ...posypeme bylinkami, pokvapkáme sójovou omáčkou a trochou worchestra...

    Pekelne horúce prekvapenie (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    ... pridáme chilli omáčku a kečup...

    Pekelne horúce prekvapenie (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    a nakoniec pokladieme na vrch pokrájanú cibuľku. Podlejeme trochou vody a dáme piecť.

    Pekelne horúce prekvapenie (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Po polhodine pečenia polejeme vypečenou šťavou a necháme ešte 10 - 15 min. Servírujeme s čímkoľvek. Dobrú chuť.

    Pekelne horúce prekvapenie (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

zdezda
mňaaaaaaam, dala by som si takúto čertovinu :-), vyzerá mooooc chutne
dorisa
Tak, toto vyzerá suprovo. Niekedy uvarím, ďakujem za inšpiráciu, recept ukladám do KK.
diabambulka
ukladam, akurat dnes som upratovala mraziak a rozmýšľala čo dobré si urobme z krkovičky a už viem, ďakujem
stella1
krkovičku nemám rada,ale toto určite vyskúšam,ukladám
dogagador
taketo som robievala, sice bez cibule, ale na tento sposob a bolo to veeeeeeelmi dobre, takze si to teraz zopakujem po dlhej dobe , vdaka
evanaaa
Podobne robím, ale ja si tie ingrediencie zmiešam dokopy a chvíľu to v tom marinujem. A keď už pekelné, nakrájala by som na to nadrobno ešte chilly papričku, nech to páli poriadne.
ocino4
už som vyskúšala,chutilo celej rodine.mňáááám.
bara66
jednoducha priprava a vysledok? velmi chutnee :)
vareska1
tak toto som dnes naservírovala drahému na obed a len sa tak zalizoval - určite nevyhodím z KK a budem robiť častejšie :-) ... všetkým odporúčam