Foto: tasty
Jednoduchá príprava delikátneho lososa.
3
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Do pekáča si nachystáme alobal, ktorý pokvapkáme olivovým olejom. Filetu si z jednej strany okoreníme, medzi ruky podrvíme bazalku a pokvapkáme citr. šťavou.
- 2
Položíme do pekáča, tou stranou, ktorú sme "namarinovali" . Na druhej strane v pekáči zopakujeme postup. Na vrch naukladáme dve kolieska citrónu (tenké) a kúsky masla medzi ne. Zabalíme do alobalu.
- 3
Necháme odležať na 15 minút, kým sa nám vyhreje rúra. Pečieme 15 minút pri teplote 200°C.
Dobrú chuť.
TIP: Podávame so šalátom!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu