Foto: akeber
Nie každý obľubuje pečeň . Má svojskú chuť ale keď je dobre pripravená je z nej delikatesa . A v tomto recepte delikatesa naozaj Zobraziť celý popisNie každý obľubuje pečeň . Má svojskú chuť ale keď je dobre pripravená je z nej delikatesa . A v tomto recepte delikatesa naozaj je , aj keď sa recept zdá nenáročný .
príprava
na 170 C °C
Postup
-
1
Pečeň si po umytí a usušení nakrájame . Posypeme grilovacím korením aj z jednej aj z druhej strany . Obalíme v strúhanke .
-
2
Poukladáme na zapekaciu misu alebo pekáč na ktorom je potretý olej. Ešte posypeme grilovacím korením a trošičku podlejeme vodou ale len málo !
-
3
Prikrijeme alobalom a dáme do predhriatej rúry na 170 C piecť na 15 minút .
-
4
Po 15 minútach alobal odstránime a ešte pečieme 15 minút .
-
5
DOBRÚ CHUŤ !
Pečienku však obyčajne pred úpravou namočím v kuse na noc do mlieka a potom je pečienka jemná.
Vyskúšam určite aj piecť v rúre podľa Akeber.