Pečeňové medailóniky (fotorecept)

Autor receptu: akeber

Nie každý obľubuje pečeň . Má svojskú chuť ale keď je dobre pripravená je z nej delikatesa . A v tomto recepte delikatesa naozaj je , aj keď sa recept zdá nenáročný .

15 min minút
príprava
30 min minút
na 170 C °C

Postup

  1. Pečeň si po umytí a usušení nakrájame . Posypeme grilovacím korením aj z jednej aj z druhej strany . Obalíme v strúhanke .
  2. Poukladáme na zapekaciu misu alebo pekáč na ktorom je potretý olej. Ešte posypeme grilovacím korením a trošičku podlejeme vodou ale len málo !
  3. Prikrijeme alobalom a dáme do predhriatej rúry na 170 C piecť na 15 minút .
  4. Po 15 minútach alobal odstránime a ešte pečieme 15 minút .
  5. DOBRÚ CHUŤ !