Pečeňové medailóniky (fotorecept)
Autor receptu: akeber
Nie každý obľubuje pečeň . Má svojskú chuť ale keď je dobre pripravená je z nej delikatesa
. A v tomto recepte delikatesa naozaj je , aj keď sa recept zdá nenáročný .
15 min minút príprava |
30 min minút na 170 C °C |
Postup
- Pečeň si po umytí a usušení nakrájame . Posypeme grilovacím korením aj z jednej aj z druhej strany .
Obalíme v strúhanke .
- Poukladáme na zapekaciu misu alebo pekáč na ktorom je potretý olej. Ešte posypeme grilovacím korením a trošičku podlejeme vodou ale len málo !
- Prikrijeme alobalom a dáme do predhriatej rúry na 170 C piecť na 15 minút .
- Po 15 minútach alobal odstránime a ešte pečieme 15 minút .
- DOBRÚ CHUŤ !