Pečené červené paradajky s omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009 14:19
Ďalšie recepty »
4
porcie
30 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

600 g
20 g
15 ml
80 g
1 KL
400 ml
2 ks
1 hrsť
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Najprv urobíme zásmažku z oleja a múky, rozriedime ju jogurtom a miešame do varu, potom vsypeme nastrúhaný syr, stiahneme zo sporáka a zamiešame vajcia.

  2. 2

    Dochutíte soľou, korením a nasekanou vňaťou. Umyté paradajky nakrájame na prúžky hrubé 1 cm, vložíme do vymastenej zapekacej misy.

  3. 3

    Zalejeme bešamelom a zapekáme v rúre asi 10 minút.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist