Foto: caterina
S muzom sa cely rok snazime stravovat zdravo. Ale kedze vsetkeho vela skodi, obcas nas prepadne chut na nieco tazsie a kaloricke :) Vcerajsiu Zobraziť celý popisS muzom sa cely rok snazime stravovat zdravo. Ale kedze vsetkeho vela skodi, obcas nas prepadne chut na nieco tazsie a kaloricke :) Vcerajsiu veceru pripravil on, jednoduchy recept plny skvelej chuti.
Postup
-
1
Na tento recept potrebujeme len par surovin, no vysledna chut jedla je velmi intenzivna. Zapekaciu nadobu potrieme olivovym olejom, poukladame do nej neudenu klobasku vcelku. Prihodime par strucikov cesnaku.
- 2
Zemiaky si pokrajame na tenke kruzky. Vlozime do nadoby ku klobaskam, posolime, bohate posypeme rozmarinom (pouzila som suseny), pripadne aj petrzlenovou vnatou. Pokvapkame olivovym olejom a vsetko poriadne premiesame. Zapekaciu nadobu zakryjeme a dame piect do vyhriatej rury na 200 stupnov. Klobasku treba pocas pecenia obratit a zemiaky podlievat vypekom. 30 minut pred dopecenim nadobu odkryjeme.
- 3
A potom si uz len vychutnavame tu skvelu chut :) Nechybalo vela a spraskali by sme to vsetko naraz :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu