Pečená plnená paprika s bryndzou
Martin Krasňanský
sous chef reštaurácie Vinum Galeria Bozen v Pezinku, 18. augusta 2015
sous chef reštaurácie Vinum Galeria Bozen v Pezinku, 18. augusta 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Papriku umyjeme, vyberieme jadierka, naplníme ochutenou bryndzou a zapečieme v rúre pri 180°C.
- 2
Cherry paradajky umyjeme, osušíme a sprudka urestujeme na rozpálenej panvici. Osolíme a pokvapkáme balzamikom. Hrianky opečieme na panvici alebo v rúre.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu