Pečená plnená paprika s bryndzou

Martin Krasňanský
sous chef reštaurácie Vinum Galeria Bozen v Pezinku, 18. augusta 2015
Pečená plnená paprika s bryndzou
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

4 ks stredne veľké
0,5 kg
2 g
2 g
400 g
 na hrianky




Postup

  1. 1

    Papriku umyjeme, vyberieme jadierka, naplníme ochutenou bryndzou a zapečieme v rúre pri 180°C.

  2. 2

    Cherry paradajky umyjeme, osušíme a sprudka urestujeme na rozpálenej panvici. Osolíme a pokvapkáme balzamikom. Hrianky opečieme na panvici alebo v rúre.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia