Foto: valeri
Je sezóna novej zeleniny tak môj dnešný obed bude vyzerať takto : (fotky dnes nie sú práve najvydarenejšie, tak mi to prepáčte )
príprava
Postup
-
1
Výhodou pri tomto recepte je, že môžem použiť už aj trošku zvädnutú papriku a do nej "co dum dá"
-
2
Papriky som prekrojila pozdĺžne na polovice, vybrala jaderníky, poukladala na suchý pekáč a posypala rascou a korením
-
3
potom som pokrájala všetky ostatné suroviny, doporučujem nahrubšie
-
4
a začínam ukladať na papriku
-
5
a pokračujem
-
6
a ďalej
-
7
a ešte
-
8
až kým tam nemám všetko, čo som chcela a aby sa mi to pri pečení nezošmyklo dole, pripichla som to špáradlami
-
9
Ešte nastrúhať trochu tvrdého syra a po upečení ním papriky posypať. Neuvádzam množstvá v g, lebo to záleží od počtu ľudí a od toho, koľko sa Vám do papriky toho zmestí a pod.
-
10
Už len trošku čerstvej uhorky k tomu a jem to s pečivom alebo chlebom, ktorý si omáčam, do šťavy na pekáči :-))
Diskusia k receptu