Pečená paprika

Autor receptu: valeri

Je sezóna novej zeleniny tak môj dnešný obed bude vyzerať takto : (fotky dnes nie sú práve najvydarenejšie, tak mi to prepáčte )

10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Výhodou pri tomto recepte je, že môžem použiť už aj trošku zvädnutú papriku a do nej "co dum dá"
  2. Papriky som prekrojila pozdĺžne na polovice, vybrala jaderníky, poukladala na suchý pekáč a posypala rascou a korením
  3. potom som pokrájala všetky ostatné suroviny, doporučujem nahrubšie
  4. a začínam ukladať na papriku
  5. a pokračujem
  6. a ďalej
  7. a ešte
  8. až kým tam nemám všetko, čo som chcela a aby sa mi to pri pečení nezošmyklo dole, pripichla som to špáradlami
  9. Ešte nastrúhať trochu tvrdého syra a po upečení ním papriky posypať. Neuvádzam množstvá v g, lebo to záleží od počtu ľudí a od toho, koľko sa Vám do papriky toho zmestí a pod.
  10. Už len trošku čerstvej uhorky k tomu a jem to s pečivom alebo chlebom, ktorý si omáčam, do šťavy na pekáči :-))