Foto: mamina2
kedze sme uz tie nase baranky poslali na oddych(to vravim detom ked sa pytaju kde su ovečky) tak som pozhanala po dedine nejake Zobraziť celý popiskedze sme uz tie nase baranky poslali na oddych(to vravim detom ked sa pytaju kde su ovečky) tak som pozhanala po dedine nejake recepty a tento som hned robila...
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
baranie masko najlepsie stehno( to som usudila sama) som pekne poumyvala, osolila,okorila a napaprikovala. na vrch som pokrajala na platky cesnak a rovnomerne som ho porozkladala po celej ploche, potom som si nakrajala furmansku slaninku na pasiky a pozakryvala som maso. obliala som to trochou oleja a piekla v rozohriatej rure, viete co aj zo tri hodiny... stale som to podlievala vlasnou štavou,ktorej pustilo masko aj slaninka hodne...
- 2
ked som to uz dopiekla tak som zliala polovicu stavy ( na skusku) :D tu som dala do hrnca zaprasila mukou pridala lyzicu rajcinoveho pretlaku a prevarila...
- 3
DOBRú CHUť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Baracinka chutila podľa tohto receptu neuveriteľne chutne a bez zápachu aj s paradajkovou omáčkou. Ja som sa však rozhodla dať to piecť do alobalu, čím som mala viac času, lebo som nemusela nič počas pečenia podlievať. A bolo to šťavnaté a bez štipky oleja, nakoľko maso si pustilo samé tuk.
Výborný recept :-D