pre tých pomalších to môže trvať aj šesť minút. No dobre, tým najpomalším aj sedem. :-D Najrýchlejší koláč, aký poznám, od rozhodnutia "piecť" po konzumáciu Zobraziť celý popispre tých pomalších to môže trvať aj šesť minút. No dobre, tým najpomalším aj sedem. :-D Najrýchlejší koláč, aký poznám, od rozhodnutia "piecť" po konzumáciu prebehne skutočne len pár minút. Dúfam, že vám bude chutiť tak, ako mne! :-D
porcií
príprava
Postup
-
1
Všetky suroviny na korpus si zmiešame v sklenej mise a dáme na 5 minút do mikrovlnky. Netreba mať špeciálnu mikrovlnku s miliónom programov, ja mám úplne obyčajnú. :-D
- 2
Kým sa nám v mikrovlnke robí korpus, podľa návodu na obale si uvaríme puding. Po uvarení do horúceho pridáme Heru, až kým sa nám nerozpustí.
- 3
Hotový korpus vyberieme z mikrovlnky, vyklopíme na dosku ( treba mu pomôcť nožíkom ), prekrojíme napolovicu. Spodnú polovicu vrátime do misy, v ktorej sme korpus robili. Pokvapkáme ho šťavou zo zaváraniny - ja používam hrušky - aby bol šťavnatý a neobschol. Na spodnú polovicu korpusu vyklopíme polovicu pudingovej plnky, poukladáme zavárané hrušky a priklopíme vrchným korpusom. Ten tiež pokvapkáme šťavou zo zaváraniny a na to uhladíme druhú polovicu plnky. Hotovo!!! :-D Ideálna doba konzumácie je po vychladnutí a z chladničky, ale u nás väčšinou nestihne ani vychladnúť...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu