Patizón vyprážaný v cesnakovom syre fotorecept
Foto: sonulienka
Dostala som patizóny tak boli dnes na obed.
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pripravila som si suroviny-umyla patizóny a nakrájala na tenšie pásiky, očistila cesnak a nastrúhala syr.
-
3
Natrela som ho syrom zmiešaným s jedným vajíčkom a cesnakom a dala do múky.
-
4
Priložila ďalší patizón a dala do vajíčok ktoré som rozšľahala so soľou. Čiže obalovala som po dva plátky patizónu preto ho treba nakrájať na tenšie pásiky.
-
5
Obalila v strúhanke.
-
6
Takto som si obalila všetky nakrájané patizóny.
-
7
No a začala som vyprážať.
-
8
Vypražená prvá várka a takto som pomaličky vypražila všetky pripravené obalené patóny.
-
9
Podávala som s uvarenými zemiakmi a paradajkovým šalátom.
Diskusia k receptu