Foto: mojack
Moje deti si robievali párok v rohlíku. Rozrezali rohlík, natreli horčicou a kečupom, hodili do MW zohriali a bola radosť pozerať ako im to Zobraziť celý popisMoje deti si robievali párok v rohlíku. Rozrezali rohlík, natreli horčicou a kečupom, hodili do MW zohriali a bola radosť pozerať ako im to chutí. Nadšenie ich opustilo, ked som sa trochu pohrala s cestom a párkom ... Žeby som bola na vine ja?
Postup
-
1
Kvietok ako na hlavnom obrázku alebo takýto tvar.
-
2
Všetky suroviny na cesto mi pekárnička vymiešala.
-
3
S cestom sa veľmi dobre pracuje.
-
4
Rozdelím na 12 dielov.
-
5
Každý kúsok cesta rozvaľkám na šírku párkov.
-
6
Stočím a narežem tak aby boli rozrezané párky.
-
7
Narezala som jednu párku 6 krát,
-
8
konce preložím jeden cez druhý
-
9
a ostatné iba pretočím nahor aby bolo vidieť rez.
-
10
Trochu viac povytáčam
-
11
a vznikne nám takýto tvar.
-
12
Ak narežem 5 krát , konce preložím
-
13
a ostatné otočím hore vznikne kvietok.
-
14
Poukladám na plech,
-
15
potriem vajíčkom
-
16
a posypem semienkami.
-
17
Nechám nakysnuť a pečiem 25-30 minút pri 190 st.
-
18
Po upečení rýchlo putujú na tanierik,
-
19
kde je prichystaný kečup a tatarka.
Douglas -Stranky kde je varenie pozerám iba tie ktore si viem prečitat. :-)) Po ang. pisané žial ani písmenko.
Smajliga- muselo by to byt niečo čo by sa krájalo. Napadol ma banán. A na rez ...čokolada, orechy . Ale neviem coby bolo s bananom po upečení. To ma len tak v rychlosti napadlo...možna bude lepši napad.
Ale obdivujem tých výmyselníkov, čo maú takúto fantáziu, urobiť z jednoduchých ingrediencií dielko obdivuhodné.
Bude prekvapená.@mojack a nešlo by to aj z listkového cesta? Kebyže bolo treba niekedy na rýchlo. Aj keď to je už celkom iná chuť.