Foto: martina34
Tento recept posielam hlavne mojej mame. Často si telefonujeme a vymieňame recepty z delenej stravy. Nedávno chcela poradiť, čo urobiť z tofu. Kúpila ho Zobraziť celý popisTento recept posielam hlavne mojej mame. Často si telefonujeme a vymieňame recepty z delenej stravy. Nedávno chcela poradiť, čo urobiť z tofu. Kúpila ho a zdalo sa jej jednoduché len tak ho zjesť. Je veľa spôsobov, čo s ním urobiť. Toto je jeden z nich. Pripravíme si takto chutný bielkovinový obed, či večeru.
porcie
príprava
Postup
-
1
Nakrájame si na menšie kúsky paradajky, posolíme ich a necháme chvíľkú odležať. Medzi tým si nakrájame na pásiky paprikové tofu, ktoré je potreté s drveným cesnakom, takže dá šalátu príjemnú cesnakovú chuť. Zmiešame s paradajkami pridáme postrúhaný syr, šampiňóny, bazalku a citrónovú šťavu, premiešame a môžeme podávať.
- 2
Tento šalát sa hodí ako príloha k zelenine pripravenej na pare, napríklad karfiol, kaleráb, hrubá červená paprika, mrkva, kel..... Alebo je veľmi chutný aj samostatne.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu