Foto: dorisa
Neviem, či toto jednoduché jedlo poznáte. Je to vlastne jedlo zo zemiakov a klobásy.. Priateľ mi išiel na nočnú, tak som sa ponáhlala Zobraziť celý popisNeviem, či toto jednoduché jedlo poznáte. Je to vlastne jedlo zo zemiakov a klobásy.. Priateľ mi išiel na nočnú, tak som sa ponáhlala s večerou, tak sa z jedla ešte parí.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Do kastróla dáme olej , speníme nakrájanú cibuľku.
-
3
Pridáme nakrájanú klobásu na koliesky a na plátky nakrájané zemiaky. Osolíme, pridáme rascu, mletú červenú papriku, premiešame.
-
4
Podlejeme vodou,( nie zaliat, radšej menej, možme potom doliať) a dusíme. Jedlo má byť polotuhé, skor redšie.
-
5
Takto vyzerá hotové jedlo, ani nerozvarené zemiaky, ale ani tvrdé. K jedlu sa hodia šaláty,ale ja najradšej mám k nemu moju zaváranú cviklu.
Diskusia k receptu