Foto: michsamant
Fotku k vyskúšanému receptu dodala používateľka Varechy @michsamant. Ďakujeme! :-)
Postup
-
1
Na tuku speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistenú nakrájanú hlivu a 10 minút podusíme.
- 2
Zmes osolíme, okoreníme, pridáme na drobné kocky nakrájaný zemiak, zalejeme asi 1 l vody a uvaríme. V smotane rozhabarkujeme hladkú múku, rozotrený cesnak a zahustíme ňou hlivy.
- 3
Paprikáš dochutíme niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy a podávame s chlebom alebo s knedľou, ale v tom prípade do paprikáša nepridávame zemiak.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu